HIPERSIMPLY VILANOVA 25-31 CH MOLINS

BON PARTIT DEL SÈNIOR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ DEL CLUB TOT I PERDRE DAVANT UN BON MOLINS 
 

 

Els nostres sèniors van recuperar les bones sensacions dels anteriors partits del que portem de temporada i van lluitar en tot moment, plantant cara al seu rival, que venia d’aconseguir tres victòries seguides. La primera part va ser força igualada, però un seguit d’exclusions en el tram final van permetre els visitants acabar-la amb tres gols d’avantatge. 

 

Possiblement els joves sèniors es van sentir poc habituats a l’extraordinari ambient del pavelló en una data com la de dissabte, tenint en compte que molts d’ells son o han sigut, a més, entrenadors de molts dels nens i nenes que omplien la graderia, i així tot el segon temps va ser un intent dels nostres d’escurçar diferències però sense encert i amb un Molins de Rei, controlant bé el partit.

 

Malgrat la derrota, l’equip continua millorant dia a dia, per la bona feina en els entrenaments, i els jugadors més joves comencen a agafar cada cop més protagonisme. Estem segurs que acabaran consolidant un bon equip amb l’aportació que estan fent també els jugadors més veterans

Escribir comentario

Comentarios: 3