HIPERSIMPLY CHVNG 31-33 H SANT QUIRZE (CM)

MOLT BON PARTIT DEL CADET "A"

Derrota del cadet A davant el lider invicte del grup en un bon i emocionant partit per part dels dos equips que es va decidir en els últims minuts on la moneda va caure aquest cop, del costat dels visitants.

Tot el partit va ser molt igualat ja des del començament, tot i sortir una mica més encertats els de Sant Quirze, els blaus van poder portar l’equilibri al marcador gairebé en tot moment. Els dos equips van intercanviar encerts en atac i en defensa i bones actuacions a les dues porteries. Els vallesans van anar endavant al marcador durant els primers trenta minuts però mai amb diferències definitives, només al minut vint van tenir el màxim avantatge de tres gols, que ràpidament va ser eixugat pels vilanovins i van tornar la igualtat al marcador per acabar al descans amb un igualat 17 a 19.

La segona part va ser més igualada encara que la primera, amb un inici trepidant per part dels dos equips, doncs al minut cinc el resultat era d’empat a vint-i-u, però llavors les defenses i els porters es van imposar als atacants i els gols costaven més de pujar al marcador. Els dos equips van tornar a intercanviar encerts defensius i ofensius i el partit va entrar en una fase molt igualada i molt emocionant, doncs cap dels dos rivals era incapaç de marxar en el marcador i es va arribar als últims minuts amb empat a trenta-u, on els vallesans van tenir una mica més d’encert i van saber aprofitar millor les oportunitats per endur-se el punts cap a casa.

Gran partir dels nois del Cadet A tot i no sumar els punts i on cal destacar, el debut de tres infantils que van tenir també una bona actuació en un partit molt i molt disputat.