HIPERSIMPLY CHVNG 24-22 CH CARDEDEU  (SM)

IMPORTANT VICTÒRIA AMB UNA GRADA AMB UN AMBIENT EXTRAORDINARI

IMPORTANT VICTÒRIA DEL SÈNIOR EN UN GRAN PARTIT DEFENSIU I UN AMBIENT EXTRAORDINARI A L'ISAAC GÁLVEZ

Martí i Joaquin (Porters), Izan (3), Pere, Eloi (3), Arnau (5), Ivan, Kirian (2), Adrià (2), Martí Rull(3), Sergi Porras (1), Sergi Martínez (2), Oriol (3) i Gerard.

El vilanovins van sortir molt posats en el partit i en 6 minuts aconseguien un parcial de 4-1 que donava molta tranquil·litat a l’equip. Però en aquesta categoria no hi ha partits fàcils i el Cardedeu que ocupava el cinquè lloc a la classificació va reaccionar gracies al bon treball en atac del seu central i els llançaments de l’extrem esquerre, i així, tornava el mateix parcial per empatar a 5 gols en el minut 11. La resta de la primera part va continuar amb una gran igualtat, amb força exclusions que determinaven quin equip agafava avantatge. D’aquesta manera s’arribava al descans amb empat a 13 gols.

A diferència dels darrers partits, els vilanovins van sortir mol més concentrats del vestidor i gràcies a les aturades de Martí prenien dos gols d’avantatge (16-14) que ja no van deixar en tot aquest període. L’impressionant treball defensiu del primer quart d’hora del segon temps, permetia els blaus assolir el màxim avantatge en el minut 16 de partit (21-16). El partit va entrar en una fase poc brillant amb aturades continues, però els vilanovins van arribar als darrers minut amb 4 gols d’avantatge 24-20. Tot i les errades per manca d’experiència de l’equip, que compta amb 8 jugadors juniors que es van fen cada dia més grans, el Cardedeu només va poder ajustar una mica el resultat fins el 24-22 final.

Bona aportació a la porteria amb 16 aturades entre Martí i Joaquin, també gràcies al bon treball defensiu de tot l’equip, un Izan cada cop més compenetrat amb els més joves que va atipar-se de donar assistències als seus companys i el fet de que 9 dels 12 jugadors de camp aconseguissin marcar son les notes més destacades del partit, a banda del debut de l’Adrià, el gran dels Birlanga, què, de ben segur, aportarà solidesa defensiva a l’equip. I en la partit negativa, esmentar la lesió de l’Eloi, que de moment es perdrà el proper partit.