HIPERSIMPLY CHVNG  32-29 JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA (IMA)

PARTIT IRREGULAR PÈRO SEGUIM INVICTES !

El partit va estar un xic caòtic però intens, d’aquells que els espectadors en gaudim. Els vilanovins van sortir al camp una mica desorientats. Tenien davant un equip que està ben amunt a la classificació i això sempre imposa. Semblava que els contraris es presentaven al pavelló Isaac Galvez amb una plantilla curta però van plantar cara des del primer minut.  De fet els primers compassos de joc van indicar que seria un partit ben igualat.

Els primers deu minuts l’equip va anar a remolc dels de la Llagosta. Ells un gol amunt, nosaltres empatant, nosaltres pel davant i ells recuperant. No obstant els pals ens van ajudar ja que en deu minuts en van estaballar uns 7 al travesser. Felicitar l’equip tècnic que va marcar unes pautes molt clares per augmentar la intensitat (“a tope”, “braços amunt”) i l’equip es va ficar molt bé al partit posant-se 4 gols per davant. Tot i això van tornar a passar un esboranc que va fer possible que els contraris imposessin un parcial de 0 a 5 ! A vint segons de la mitja part perdíem 14 a 15 i els entrenadors van demanar un temps mort que va servir per fer una jugada assajada que es va convertir en un empat que ajudava l’equip a seguir motivats.

A la represa es va començar amb la mateixa tònica però el cansament dels contraris es va notar i els vilanovins ho van aprofitar per marcar un bon ritme i una bona intensitat que va fer que ens posessim fins a 7 gols per davant al marcador. Bones jugades, aprofitant els contraatacs i ferms en defensa. Amb aquesta perspectiva l’equip es va sentir guanyador i aquest fet el van aprofitar els contraris per tornar a apretar el ritme i per anar retallant la distància. Això va provocar que gaudissim  d’un final esbogerrat que ens va posar l’ai al cor als espectadors. Sort que l’Erol es va mantenir ferm fent unes grans parades. L’equip, en canvi, necessitava que s’acabés el partit ja que els contraris tenien ganes de victòria. Finalment, el temps i l’ aventatge que havíem agafat va jugar a favor i quan vam marcar el penalt del darrer minut ja vam respirar tranquils perquè el marcador es va fixar en el 32 a 29 final.

L’equip segueix treballant bé però la setmana vinent visitem els líders indiscutibles a Palautordera on caldrà donar-ho tot i mostrar el nivell d’altres partits. Ànim equip! Esteu fent una gran feina i una gran temporada! Evolucionant i gaudint de l’autèntic handbol!