SANT CUGAT B 25-29 HIPERSIMPLY CHVNG  (CMB)

CRISPACIÓ, TENSIÓ I VICTÒRIA !!

Contra el Sant Cugat vam viure un enfrontament molt disputat, amb molts nervis i que es va resoldre en els últims minuts. Els jugadors del Vilanova van saber gestionar millor la tensió d’un partit molt crispat. El delegat de camp va haver de demanar calma als aficionats.

El Sant Cugat fa un bon handbol, tenen poc físic però combinen molt be entre ells, fan passades ràpides jugant molt amb el pivot i buscant el forat per la penetració. En defensa són sòlids, sobretot en la part central i a més estan molt atents als contraatacs del contrari tallant les passades llargues. Tenen 3 porters i un d’ells va fer parades de molt de mèrit.

En la primera part hi va haver diferencies d’un sol gol fins en els últims minuts quan Sant Cugat es va posar 13 a 11 aprofitant una exclusió. El principi de la segona part la situació va empitjorar, el Sant Cugat es va posar amb una màxima avantatge de 4 gols (15 a 11). Va ser el moment més crític del partit, però ràpidament el Vilanova es va recuperar. En 4 minuts van fer un 0 a 4 situant el marcador empatat a 15. A partir d’aquell moment el marcador va anar ajustat fins els últims minuts que gracies a una gran defensa el Vilanova es va poder distanciar a 5 gols.

Aquest cop els gols van estar molt repartits. Ivan (6) i Pol Alentorn (5) van ser menys efectius que en altres partits. La defensa del Sant Cugat es tancava bé pel centre. És per aixiò que es va optar per donar pilotes als extrems que estaven menys pressionats i podien desdoblar-se. Gerard (5) va fer un molt bon partit entrant amb decisió quan veia un forat, Roger Rovira (4) va marcar 4 gols en la segona part en el moment de la remontada. Seke (5) igualment va ser determinant marcant 4 gols en la recta final del partit. Va ser especialment valuós el gol de penal que representava el 20 a 22 en el moment màxima crispació. A continuació es van marcar 4 gols seguits situant el marcador 21 a 26 quan faltaven només 4 minuts per acabar. També van marcar Roger Hurtado (2), Pau (1) i Pablo (1) rebent una passada per darrera de la defensa.

No va ser un partit gens fàcil. L’àrbitre no va saber parar el joc dur, va ser molt més exigent amb el Vilanova i per moments el partit se li va anar de les mans. El Sant Cugat està acostumat a guanyar i van pressionar a l’àrbitre tot el que van poder… i ell es va deixar. Malgrat tot, la bona defensa del Vilanova en la recta final del partit va tenir com a recompensa una nova victòria, molt treballada que ens situa els segons en la classificació.