HIPERSIMPLY CHVNG 18-17 CH SANT BOI  (IMB)

PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Aquesta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre els CHVNG  Infantil B  i  Club Handbol Sant Boi, arribant la primera victòria de la temporada pel nostre equip.

No ha estat el millor  partit dels vilanovins, però sí el que han sabut gestionar millor les seves possibilitats.

Una  primera part molt fluixa en atac de l’Infantil B, nombroses pèrdues de pilotes, escassa circulació i inadequada selecció de tir, però  compensada amb una boníssima  defensa.

Aquesta combinació de fluix atac i bona defensa, va fer que finalitzés la primera part amb un minso  tanteig de 6 a 7 pels visitants.

La segona part fa ser un frec a frec continuat entre els dos equips, millorant radicalment en atac l’equip vilanoví, fonamentat en un treball solidari de tots els seus integrants.

A diferència d’altres partits  igualats on  la precipitació i ansietat en atac dels vilanovins havia provocat la derrota, aquesta vegada ha estat el contrari, els nois han sabut gestionar magistralment la renda del marcador per assolir una il·lusionant victòria final per 18 a 17.

Tanquem l’any amb una victòria  encoratjadora, cada vegada, els nostres nois van assolint els fonaments tècnics i tàctics dels seus entrenadors. Felicitacions a jugadors i entrenadors.