HIPERSIMPLY CHVNG 19-24 CH BARBERÀ (IMA)

Dissabte tocava jugar contra els segons de la Lliga, els que poden presumir amb raó que tenen la millor defensa de l’actual campionat de l’infantil masculí. Un partit que no es presentava gens fàcil, aspecte que a vegades condiciona els jugadors però no pas a l’equip tècnic que va plantejar un partit valent.

L’equip va començar amb ganes i la intensitat i la igualtat van formar part dels primers compassos del partit. No obstant a mesura que avançaven els minuts l’equip contrari es mostrava més ferm en defensa i més convençut en l’atac. Dos dels seus jugadors (probablement d’una categoria superior) marcàven la diferència. Quan semblava que el Vilanova anava a empatar, un embolic a la banqueta contrària va desestabilitzar la bona embranzida i els del Barberà ho van aprofitar per posar-se 7 a 11 en arribar al descans.

A la represa el públic local va animar l’equip amb ganes però tot i les bones jugades d’atac fallavem en la materialització final a gol (i això  sempre desmoralitza els jugadors). Els contraris van aprofitar un moment de desencert en l’atac dels del Vilanova per posar-se a una diferència de 8 gols (9 a 17). Aquesta distància ja va ser insalvable pels nostres ja que malgrat la intensitat i les ganes en voler capgirar el marcador no va ser possible per les bones aturades dels porters contraris i una defensa molt ferma dels del Barberà.

Al final del partit el marcador reflectia un 19 a 24 que pels nostres jugadors els va semblar una derrota amarga. No obstant l’equip tècnic sap aprofitar molt bé aquestes ensopegades per fer que els nois aprenguin coses noves. Aquesta vegada potser a guanyar en veterania i experiència ja que l’acumulació de partits fa que l’equip segueixi creixent malgrat aquesta derrota agredolça.

Ara toca descansar! Fins el gener no hi tornem! Bones Festes a tots!