HIPERSIMPLY CHVNG 35-27 LICEU FRANCÈS  (CMB)

PARTIT JUSTET PERÒ VICTÒRIA ÀMPLIA

El Vilanova es superior al Liceu Francès. Els jugadors ho sabien i això se’ls hi va girar en contra. Van començar jugant a mitg gas i fins ben entrada la segona part no van definir de forma clara el partit.

Partit estrany el que van jugar contra el Liceu Francès. Era evident que el Vilanova tenia que guanyar per la diferencia física, tècnica i de banqueta. Tanmateix aquesta superioritat teòrica va portar cap un partir sense tensió, sense actitud en defensa i amb precipitació en atac.

La primera part va acabar 17 a 14. Una diferencia de només 3 gols que no mostrava la diferencia de potencial entre els dos equips. El Liceu només té un jugador de bon nivell que fa de lateral, pivot, mou l’equip i a més acaba les jugades. També tenen un gran porter, un dels millors que em vist en el campionat, que va fer força parades d’un contra un.

En la segona part el Vilanova va entrar més endollat després de la corresponent bronca per part dels entrenadors. Ràpidament es van posar a 5 gols, en alguns moments la diferencia es va ampliar a 7 i en altres es va reduir a 4. Al final van ser 8 gols, la màxima diferencia que es va tenir en tot el partit. No va ser possible deixar el partit sentenciat abans, l’àrbitre va ajudar xiulant penals contra el Vilanova davant de qualsevol falta en la fase final del matx.

Ivan i Seke van ser els màxims anotadors i dos jugadors determinants. Alex, va fer un bon partit amb 1 gol, 1 assistència i un parell d’opcions més que no va poder transformar. Pol Alentorn va anotar fins a 5 gols. Roger Rovira molt decidit en atac va veure porteria 4 vegades. També van marcar: Gerard amb 2 gols en la fase final del partit, Ryan també amb 2 gols, Iker amb 1 gol i Albert també amb 1 gol. Pol Homs va tener moments brillants parant fins a 3 penals.

En resum, un partit gris, amb espurnes de qualitat, però amb poca intensitat…. afortunadament no va ser necessària.

Les estadístiques van ser les següents:

Ivan 11 gols, Seke 8 gols, Pol Alentorn 5 gols, Roger Rovira 4 gols, Gerard 2 gols, Ryan 2 gols, Iker 1 gol, Alex 1 gol i Albert 1 gol. Pol Homs 11 parades i 27 gols rebuts.