HIPERSIMPLY CHVNG  21-31  CH LAIETÀ ARGENTONA (CMA)

Derrota del cadet A, en un nou exili a la impracticable pista de la Collada i on els blaus van fer el pitjor partit de la temporada davant d’un rival que no va necessitar massa esforç per endur-se un partit que va durar quinze minuts.

I no van començar malament els blaus, en atac, jugaven de forma fluida i finalitzant totes les accions, potser si haguessin tingut en pel més d’encert, el rumb del partit hagés estat un altre, perquè en defensa, els blaus van estar tous i poc expeditius, només la porteria amb un Edou prou encertat va saber estar a l’alçada. I llavors es va arribar a la desconnexió total al minut 15, els vilanovins manaven per un gol 9 a 8, i els blaus van desaparèixer de la pista. Els del Maresme van aprofitar les facilitats dels del Garraf i van fer un parcial de 9 a 1 en els següents 15 minuts. Els blaus, que no havien defensat gens, encara van defensar menys i en atac, no eren capaços de lligar accions i es perdien pilotes massa fàcilment i els llançaments eren del tot tous i sense criteri. Els canvis no van fer que la dinàmica canviés, ni els temps morts i sort en van tenir els blaus de l’Edou, que sí que es va mantenir seriós sota pals. Al descans el resultat va ser un clar 10 a 17 pels d’Argentona i el partit dat i beneit.

La segona part no va tenir cap història, els laietans van sortir seriosos i disposats a no deixar entrar al partit als blaus, que tot o intentar-ho, més amb el cor que amb el cap, va ser insuficient per redreçar la situació i ja no van haver-hi opcions de lluitar per la victòria. El partit va entrar en una situació de calma on els dos equips es van dedicar a fer passar els minuts fins arribar al final amb un clar 21 a 31 per els d’Argentona.