SANT JOAN DESPÍ  21-21 INFANTIL MASCULINO B

EMPAT AMB REGUST DE VICTÒRIA

 

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre el Club Handbol Sant Joan Despí i l’Infantil B  del CHVNG.

Ha esta un agre resultat pels vilanovins que han vist com els hi empataven al darrer llançament i a l’últim segon d’un partit que mereixien haver guanyat.

Una  primera part molt igualada, amb un intens frec a frec al marcador,  aconseguint els santjoanecs escapolir-se en el marcador en els darrers cinc minuts d’aqueta meitat,  amb un parcial de 3 a 0, fent pujar al marcador un inquietant 9 a 6, però que els vilanovins avortaren amb un trepidant esforç final, fonamentat en una magnifica i solidaria defensa i un no menys encertat atac, aconseguint un agònic empat a 9 a 9 a les darreries. 

La segona part fa ser tres quarts del mateix,   amb avantatges mínimes i alternances  per ambdós  equips. 

Al darrer quart d‘aquesta segona meitat  els vilanovins assoliren  una distancia de tres gols, 15 a 18, però un seguit de violacions del reglament i desencertades eleccions de tir en atac,  provocaren un nou empat a 18. Però de nou com a les acaballes de la primera part, els vilanovins en un darrer esforç aconseguiren marxar de dos gols fins el 19 a 21. 

Amb el  temps ja exhaurit, l’àrbitre assenyalà un minut de descompte amb  possessió pels jugadors del Sant Joan Despí, els quals aconseguiren ràpidament marcar, col·locant el marcador en un  ajustat 20 a 21 i possessió pels vilanovins, semblava dat i beneit el matx, però inexplicablement el minut tenia més dels seus pertinents 60 segons, ja que va donar temps a perdre la bola en atac els vilanovins, fallar un precipitat atac els santjoanencs, tornar a perdre la possessió els del CHVNG i concedir un darrer atac als locals que va costar l’empat.

Segurament en un categoria superior s’hagués especulat amb el resultat, però estem en una edat de formació on cal prioritzar l’esportivitat, i per tant només cal aplaudir la integritat esportiva dels nostres jugadors.

Com es diria a l’ensenyament, aquest equip progressa adequadament.

 

JOSEP MIQUEL