CADETE MASCULINO A  23-40  H CORNELLÀ

Derrota del cadet A de l’Hipersimply davant un rival que ni molt menys es tan superior com el resultat final pot reflectir, però on els blaus, van patir una davallada anímica a la segona part, que va permetre al rival obtenir un resultat massa exagerat.

El partit no va començar bé per als blaus, tot i fer unes primeres accions de merit, aviat els del Baix Llobregat, van obrir forat al marcador, més per demèrit dels blaus que pel seu propi encert, 2 a 9 al minut 10. La reacció vilanovina no es va fer esperar i poc a poc van anar reduint la diferència amb una molt bona defensa i també atacant amb bon criteri fins a arribar a equilibrar el marcador, 9 a 10, al minut 20. Els últims 10 minuts d’aquest segon temps, van ser molt equilibrats, es va veure un bon handbol a la pista i potser als blaus els va sobrar un excés de ganes que va provocar algunes accions precipitades i que els visitants, que van tenir la sort de cara, van saber aprofitar per agafar un petit avantatge al descans, 12 a 15, però amb el partit obert.

L’inici del segon període va ser clau per a la desfeta vilanovina, els blaus van sortir mols decidits a guanyar el partit, però, unes primeres accions, on la mala sort va ser el seu pitjor aliat, van provocar un ràpid parcial de 1 a 5 pels de Cornellà i un cop anímic per als vilanovins que ja no van saber superar. Els blaus es van enfonsar en veure que el partit es posava molt coll amunt i van començar a precipitar-se tant en atac com en defensa, per intentar reduir la diferencia al marcador, però no van estar encertats i els del Baix Llobregat van aprofitar per augmentar la diferencia i matar el partit, 21 a 30 a l minut 20. Els últims deu minuts amb, els blaus van abaixar els braços i el partit va ser un passeig pels de Cornellà, que van aprofitar per eixamplar el marcador fins el 23 a 40 final.