SAFA GAVÀ  29-19  INFANTIL MASCULINO "B"

DERROTA PER SEGUIR APRENENT

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre el SAFA Gavà i l’Infantil B  del CHVNG.

Derrota dels vilanovins per 29 a 19 malgrat haver fet un acceptable partit.

Gran inici de  primera part del Handbol Vilanova, sortint molt endollats, tant en defensa com en atac, possiblement hagi estat el  millor inici de partit.

Com és habitual, el bon treball en defensa, permetent els mínims gols, i juntament amb un destacable encert atac, va fer que l’equip prengués ràpid avantatge al marcador.

El vilanovins amb la seva defensa habitual avançada 3-3, molt ben dirigida des de la banqueta va frenar en sec l’atac del SAFA Gavà, cosa que va permetre que els vilanovins s’escapolessin amb un contundent 4 a 9.

Ràpidament la  banqueta local va reaccionar i traient a pista un jugador de gran envergadura física,  que els vilanovins no pudiren aturar en atac. En aquestes categories un jugador d’aquesta mena, és molt desequilibrant, i el SAFA Gavà va bolcar tot  el seu joc d’atac en aquest jugador, passant-se d’un 4 a 9  a un 10 a 9 en un no res; malgrat aquesta inferioritat física els vilanovins van seguir lluitant concloent la primera part amb un esperançador 13 a 11.

A la segona part els vilanovins van mantenir  el tipus en l’inici d’aquesta, però la millora en defensa i el porter dels gavanencs va permetre contracops francs, que obriren una substancial bretxa al marcador.

Tot i axó els vilanovins van seguir lluitant però els hi va ser impossible plantar cara davant la superioritat física del rival, caient derrotats 29 a 19.

Cal assenyalar la progressió constant de l’equip, destacant les poquíssimes pèrdues de pilotes a les transicions,  motiu de passades derrotes. També cal destacar la treballada defensa avançada 3-3, que van consolidant partit a partit, i sobre tot el bon ambient que respira l’equip.

I des d’aquí animar a Marc, que es va lesionar al partit, esperant que es reincorpori el més aviat possible a l’equip.