SAFA HORTA 25-23 CADETE MASCULINO "A"

MOLT BON PARTIT DELS CADETS

Només podem dir gràcies. Des de que vam tornar de les vacances no trobàvem l’energia necessària per afrontar els partits amb força, motivació i amb ganes de competir-los, diuen que a la tercera va la vençuda. Doncs si,  contra el Safa Horta tot i perdre a la seva pista (25-23),  vam mostrar a tothom que tenim un gran potencial i que quan volem sabem demostrar que a les nostres mans tenim Handbol, que la força recau en l’equip, i que quan competim som infranquejables.

Des del minut 0 fins al minut 28 de la segona part, no vam llençar la tovallola i tot el que en les jornades anteriors no ens funcionava, allà ens va sortir. Els nois estaven motivats, bon escalfament i bona sortida al camp. Primera jugada i gol. Primera defensa i parada del porter. Pinta be. Així va anar el partit, que tot els parcials de la primera part ens eren favorables. Poca cosa negativa es pot dir, en atac algunes pilotes perdudes, aquelles que se’ns escapen de les mans i que segurament si les haguéssim atrapat serien gol nostre, però que les perdem i son gol contrari. Aquestes son amagades per l’efectivitat en les jugades en atac estàtic, que en aquest partit sortien a la perfecció i moltes acabaven en gol. En defensa, fantàstic, tot i que vam haver de fer alguns canvis per tal d’evitar les incursions que ens provocava el central i el lateral de l’equip rival amb el seu u contra u. Solidificat l’eix de la defensa, vam poder controlar tota la primera part, fins que l’esforç físic i alguns llançaments precipitats, ens van condemnar anar en empat en el marcador 11-11, tot hi que hagués sigut diferent si l’àrbitre ens hagués contat el gol que no va veure (10-12) i per tant no ens hagués condicionat a la segona part.

En l’inici de la segona part fins el minut 15 vam anar a remolc i sempre 3-4 a sota de l’equip rival i amb 4 a pista, ja que ens van excloure a dos. En aquest punt cal d’estacar el coratge d’aquets nois, que van saber defensar els 3 gols que ens portaven i no en vam encaixar cap, 21-18. Recuperat els exclosos, vam demanar temps mort, indicacions clares, 3 jugades i tres defenses. Resultat, empat a 21. Havíem empatat.  Els nois van demostrar que en saben. A partir d’aqui, ja se sap quan jugues fora de casa, res a dir. Ho vam competir hi ho vam estar a punt d’aconseguir.