CADETE MASCULINO "A"  28-30  H RIBES

BON PARTIT DELS CADETS

Bon partit del Cadet A de l’Hipersimply en el derbi comarcal que els va enfrontar amb el Ribes i que va acabar del costat dels visitants que van saber gestionar millor els últims minuts, on van arribar molt millor físicament que els vilanovins.

El partit va començar prou bé per als blaus, després dels habituals minuts de tanteig i amb un ritme trepidant al parquet, els blaus semblava que agafaven millor el ritme del partit, doncs van anar endavant al marcador durant tot el primer temps, fins i tot i durant molts minuts van assolir rendes de fins a cinc gols, amb un bon joc ofensiu i bones transicions, però que en defensa no acabaven d’estar fins i això permetia als ribetans enganxar-se al partit. Als últims cinc minuts del període, els blaus no van tenir la sort de cara, i es van estavellar en atac contra els pals i el porter visitant, permetent als ribetans escurçar el marcador fins el 17 a 16.

A la represa, el Ribes va proposar un canvi de defensa que va sorprendre als vilanovins i els va permetre capgirar el lluminós, però els blaus no els van permetre marxar al marcador. El partit va entrar en una fase molt més tensa i sense que cap dels dos equips fossin capaços de dominar el joc, els porters van estar molt encertats i costava fer gols a ambdues porteries. De nou, els últims minuts van ser claus, els blaus, inferiors físicament ahir al rival, va començar a notar l’esforç i de nou, tot i atacar molt bé, no trobaven porteria, de nou els pals (es van comptabilitzar deu al llarg del partit) i la bona actuació del porter visitant, van permetre als ribetans dominar els minuts finals. 28 a 30 per al Ribes, que va saber jugar millor al final i nova derrota per als blaus, que van merèixer molt més, però que de nou la sort, no els va venir a visitar.