INFANTIL  "B"  23-22  H GAVÀ

IL·LUSIONANT VICTÒRIA

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre el CHVNG i el Handbol Gavà.

Victòria  dels vilanovins per 23 a 22, malgrat l’ajustat del marcador, els locals van dominar sempre el tanteig fins i tot amb avantatges de 4 i 5 gols.

Com bé sent habitual en les darreres jornades, el Handbol Vilanova fa sortir  molt endollat, després d’un primer empat a un, els locals imposaren la seva disciplinada defensa a l’atac dels gavanencs, aconseguit marxar al marcador amb rendes  de 3 i 4 gols, concloent  la primera part amb resultat de 12 a 9.

Cal destacar en aquesta primera part el bon treball defensiu amb una defensa avançada 3-3, molt disciplinada i solidaria en las basculacions que va minimitzar la producció golejadora dels visitants. En atac els vilanovins van emprar moltes vegades la tàctica del doble pivot, situant un dels seus pivots com fals extrem que es desdoblava per la línia de sis metres, aconseguint un bona renda de gols. També cal destacar les escasses pèrdues de possessions per males passades o violacions del reglament.

A la segona part els vilanovins van sortir una mica freds,  fent que els gavanencs s’acostessin al marcador, però de nou els vilanovins van imposar la seva defensa i en atac van continuar amb una més  que acceptable efectivitat, el què provocar avantatges entre 3 i 5 gols.

Però una davallada física en el darrer quart de la segona part per l’esforç defensiu va fer que els visitants augmentessin la seva productivitat golejadora, ajustant el marcador a la mínima expressió, donant  peu inclús a una hipotètica remuntada, però un adient temps mort dels nostres entrenadors  va propiciar que els vilanovins fessin un esforç final  de rauxa i disciplina tàctica, que va permetre la victòria per 23 a 22 en un final molt ajustat.

Com vinc destacant en les darreres cròniques, l’equip està en franca progressió, explotant adequadament els seus recursos, superant amb escreix   les seves evidents limitacions.