SANT ANDREU  9 - 36  CADET MASCULÍ "B"

Que voleu que us digui ? El nostre equip va guanyar 9-36 contra un equip inferior.

El cadet del CHVNG es va enfrontar el passat dissabte 04/02/2017 al Sant Andreu, equip que no puntua a la competició pel fet de jugar amb 3 juvenils.

En aquest punt m’agradaria remarcar de l‘equip del Sant Andreu la voluntat, dedicació i moral dels dos entrenadors i els seus jugadors. Sabent-se perdedors, en inferioritat i sense puntuar, la força i ganes que hi posen son encomiables.

El partit es va desenvolupar com era previsible : la primera part va acabar 3-16. Cap comentari més.

La segona part semblava que el Sant Andreu li posava més força, establint en els primers minuts un parcial de 2-2. Un miratge, ja que després va venir una parcial de 2-13 per l’equip visitant, acabant en una altre parcial de 2-5 que va acabar donant la victòria final a l’equip visitant del CHVNG.

Tot i la diferència a la pista nostra nombrosa graderia no va parar d'animar el Vilanova els seixanta minuts del partit, com és habitual, això sí, aplaudint les bones accions del rival. Un exemple de com animar i llevar a pes de braços als nostres jugadors. Enhorabona

Remarcar del partit la generositat primer d’en Pol Alentorn, seguida de la d’en Pau Batlle en cedir un penal al Pablo, que va executar-lo de manera magistral marcant un gol. També important per la trajectòria de l’equip els 5 intents de gol d’en Roger José, que per mala fortuna no va poder materialitzar. És molt important pel nostre equip que la gent que no juga habitualment tingui minuts i ocasions, i això els dos entrenadors ho varen saber pensar i executar a la perfecció.

Les estadístiques varen ser : Ivan (7), Seke (6), Roger Rovira (5), Pol Alentorn (4), Pau (4), Albert (3), Gerard (2), Iker (2), Alex (1), Pablo (1),  Pol Homs 12 parades i 9 gols rebuts.