CH BARBERÀ 20-27 CADETE MASCULINO "A"

TREBALL, IL·LUSIÓ, COMPROMÍS I VICTÒRIA

 

Bon partit i victòria del cadet A de l’Hipersimply en un partit dur i disputat en la seva visita a Barberà, on la serietat defensiva que els blaus van mantenir durant tot el partit, els va permetre endur-se els punts en joc i trencar la mala ratxa de resultats, alguns immerescuts, que havien patit.

 

El partit va ser molt disputat ja des del primer minut de joc, el ritme era alt, però els gols no pujaven al marcador, doncs en una àrea, la bona defensa vilanovina i la bona actuació altre cop d’Edou sota pals, i a l’altre, de nou la mala punteria blava, fes que al minut cinc el resultat fos d’empat a un. Poc a poc, els blaus van començar a millorar en atac, no massa, però suficient per començar a dominar el partit, gracies sobretot a la serietat defensiva, que no permetia als vallesans foradar la porteria blava. En atac, però, els blaus tot i tenir molts llançaments clars, no eren capaços de superar al porter rival.

 

Al minut quinze, el resultat era de tres a quatre per als vilanovins, que tot i dominar el joc, no eren capaços d’obrir forat al marcador. De cop i volta, el partit va canviar, els locals van trobar la forma de capgirar la dinàmica, i amb un parcial de quatre a un, va encendre les alarmes del vilanovins, que durant uns minuts es van perdre en atac. La reacció blava no es va fer esperar i de nou recolzant-se en una bona defensa i amb un parcial de zero a quatre, van tornar les coses al seu lloc, set a nou al minut vint i cinc. Els últims minuts, van tornar a la mateixa dinàmica del primer quart del partit i els blaus van anar al descans amb un curt nou a deu a favor i tot obert pel segon temps.

 

Al segon període, els vilanovins van sortir amb la lliçó ben apresa de partits anteriors i aquesta vegada no van deixar que el rival els dominés. De nou la bona defensa blava i l’Edou sota pals, frustraven els atacs dels vallesans i els vilanovins, van començar a dominar el joc amb rendes de dos i tres gols, que ja no perdrien en cap moment. Els locals ho intentaven tot, tant en atac com en defensa, però es van trobar amb un Vilanova seriós que de no ser per la mala sort en el llançament, hagués pogut obrir forat molt abans i haver dominat el partit amb més tranquil·litat.

 

El partit va arribar al minut vint amb només dos gols de renda per als blaus, i semblava que es viuria un final agònic tot i que els vilanovins havien dominat el partit i el joc fins aquell moment, però, la fermesa defensiva vilanovina, va saber treure de polleguera als vallesans, que van desaparèixer del parquet els últims minuts i els blaus van aprofitar per augmentar la diferencia al marcador fins el vint a vint i set final.

 

JUANJO