INFANTIL MASCULINO "A"  26-24  OAR GRÀCIA

BON PARTIT I VICTORIA IMPORTANT

Partit matiner de diumenge a casa contra un equip que ens trepitja els talons a la classificació!

Un inici molt disputat va fer intuir que ens trobàvem en un partit que es presentava emocionant. De fet, l'equip va sortir amb ganes de sumar una victòria més i així ho va demostrar al llarg del partit. Després d'uns minuts força igualats els nostres infantils es van començar a sentir còmodes i es van estirar un xic al marcador. No obstant, malgrat l'evolució i aprenentage que l'equip demostra vam arribar justos a la mitja part que marcava 1 sol gol d'avantatge (15-14).

A la represa hi va haver certa tensió al camp. Després d'un començament igualat l'equip hi va posar totes les ganes posant-se 22 a 18 al minut 11. Els següents compassos de joc van ser estranys: pocs gols en cap dels dos bàndols  i moltes faltes. No tant pel joc dur de la nostra defensa que comença a jugar a l'autèntic handbol sinó per l'estil d'atac dels visitants. Sigui com sigui, uns minuts intensos d'aquells que no deixen ningú indiferent. A mesura que el temps corria i que anava al nostre favor pels gols  d'avantatge.

Com havia passat a la primera part els de Sabadell van fer un bon intent d'atrapar-nos al marcador fent jugades elaborades que van agafar per sorpresa els nostres nois. També alguns pals que fan cantar un Ui! i que emociona però que no pugen al marcador. No obstant, l'equip volia victòria i van ser capaços de deixar el marcador en 26-24. Ben treballat i amb ganes! Especialment destacar les ganes que hi ha posat l'Adrià que no només ha marcat uns quants gols sinó que ha animat l'equip a creure en la victòria.

Ánim jugadors i equip tècnic, s'està fent bona feina dia a dia i ens feu gaudir a l'afició!