CADETE MASCULINO "B"  29-26  LA SALLE BONANOVA

PARTIT INTENS I QUE FÀ AFICIÓ

 

 

El partit contra la Salle Bonanova es presentava complicat. Ens sabíem els dos contraris molt igualats i recordàvem el partit de la primera volta, intens en el joc i amb un resultat més còmode pel Vilanova del què ha resultat el partit d’avui. La Salle Bonanova venia amb la lliçó apresa i des del primer moment ha plantejat un partit ordenat tant en defensa com en atac, posant el llistó molt alt.

Com ja ens tenen acostumats els nostres nois, han sabut respondre a l’exigència i han materialitzat un partit d’alt nivell responen a les consignes dels entrenadors i del què s’esperava d’ells.

El partit ha començat molt igualat en el marcador en la primera part, que ha estat empatat i alternat fins que al minut 22 aproximadament estava a un 13-10 a favor de l’equip local del Cadet del Vilanova. En aquest temps s’han produït 2 targetes grogues per l’equip local, i una targeta groga i una expulsió per l’equip visitant.

Els entrenadors locals han demanat un temps mort en el minut 22 per calmar el partit, reordenar l’equip i consolidar el resultat. L’estratègia no ha resultat favorable per l’equip, ja que després del temps mort ha vingut un parcial de 3-5 a favor de l’equip visitant de La Salle Bonanova, amb una nova targeta groga per l’equip visitant en el minut 24, que deixava un marcador final en la primera part de 16-15 a favor de l’equip local.

En la segona part La Salle Bonanova ha sortit molt “enxufada”, fent un parcial en els primers minuts de 1-3, posant el marcador en un 17-18 favorable a l’equip visitant. El nostre equip ha tingut la maduresa suficient per reaccionar a aquesta empenta de l’equip visitant, creant un parcial de 9-5 a favor nostre, posant una diferència de 3 gols a favor (26-23), diferència que ja s’ha mantingut fins al final, deixant un marcador de 28-25 i una victòria merescuda pels nostres.

En aquest segon temps hi ha hagut una targeta groga i una expulsió de la nostra gent, per una targeta groga i dues sancions de 2 minuts per l’equip de la Salle Bonanova. Ja dèiem al començament que seria un partit intens; ho ha sigut, però en tot moment els jugadors d’ambdós clubs s’han disculpat entre ells i han sabut mantenir el “savoir faire” que caracteritza els partits d’handbol. L’equip de La Salle Bonanova ha demanat un temps mort al minut 24, que no els ha donat el resultat esperat.

No voldria acabar aquesta crònica sense parlar de la nostra afició, que sempre acompanya a l’equip i que hi posa tota la passió, no només pel fet de ser pares, mares, avis i germans, sinó per que s’estimen l’handbol i els valors que representa : força, noblesa, intensitat i netedat en l’esport. Un 10 per la nostra afició, que és el jugador número 8 del nostre equip !!!!

Conclusió : un partit molt esperat per les dues aficions, que s’ha materialitzat en un resultat favorable pel Vilanova i que ens deixa consolidats en les primeres posicions.

 

Les estadístiques del partit han sigut : Roger Rovira (9), Ivan (7), Seke (6), Pol Alentorn (4),  Iker (1), Pau (1), Pol Homs 7 parades i 25 gols rebuts.

 

JAUME BATLLE