SANT JOAN DESPÍ 23-23 INFANTIL MASCULINO "B"

EXCEL.LENT RETORN

En aquesta jornada s’iniciava la segona lligueta del Consell Esportiu, deparant un enfrontament entre el CH Sant Joan Despí i CH VNG.

Malgrat el resultat reflectit a l’acta, d’empat a 23 gols, van ser els vilanovins els que van guanyar el partit, un error  flagrant de la taula, va fer que un gol aconseguit pels vilanovins se li sumés als rivals, després de la pertinent reclamació aquest va pujar al marcador vilanoví, però inexplicablement no se’l  restà als santjoanencs.

El Handbol Vilanova fa sortir  molt endollat,  obrint el partit a la perfecció, a partir d’una defensa molt disciplinada, solidaria a les basculacions i un més que notable encert en atac, aconseguint una primera renda de 1 a 5 gols.

Després d’aquesta estirada inicial, una concatenació d’erros en atac per part dels vilanovins i una certa fortuna dels locals davant porta  va reduir significativament l’avantatge, però la clau per arribar a la mitja part amb un empat a 14,  fou  els molts minuts que hagueren de jugar els vilanovins en inferioritat numèrica  per  les  diferents exclusions patides.

El fet de jugar molta estona amb inferioritat numèrica va propiciar  gols en contra, que difícilment s’haguessin produït en condicions d’igualtat, a la vegada que tallava l’excel·lent  ratxa en atac dels vilanovins, malgrat aquesta situació, l’equip es va sobreposar i va aconseguí  fer el millor registre golejador en una primera part.

La segona part va ser més igualada, produint-se diferents alternatives al marcador, però sempre amb rendes exigües.

El CH Vilanova va millorar encara més la seva bona  tasca  defensiva i, fruit d’això, la minoració del parcial en cinc gols respecte de la primera part, però els locals també van millorar ostensiblement  en defensa cosa que va provocar indecisions i inadequades seleccions d’atac dels nostres jugadors.

Tota la segona part va ser un estira i arronsa d’ambdós equips, sense que cap dels dos aconseguís trencar el partit i distanciar-se al marcador.

A les acaballes del partit els vilanovins ajustaren encara més la seva defensa, que juntament amb uns eficients atacs, aconseguiren  arribar al darrer minut amb un gol d’avantatge,  però com  és habitual en aquesta pista, la interpretació de la durada de l’últim  minut,  va condemnar als vilanovins a l’empat, amb un postrem i afortunat  gol dels locals.

Es podrà guanyar o perdre en funció de les diferents circumstàncies, però aquesta formació començar jugar com un equip, disciplinat, cohesionat i solidari, malgrat ser novells, per tant, cal felicitar a jugadors i entrenadors per la seva evolució.