INFANTIL MASCULINO "A"  23-17  CH SANT VICENÇ

UN PARTIT INTENS !

 

 

 

Partit de dissabte tarda d'aquells que estaries mirant una pel.licula a casa fent alhora una capcinadeta, però calia donar suport a l'equip després de l'aturada carnavalenca. Altres anys la parada del carnaval no ens ha afavirit perquè l'equip sempre perdia però en aquesta ocasió s'ha mantingut actiu i, encara que ha costat, ens hem endut una nova victòria. 

 

S'ha treballat bé a la defensa i amb impresicions a l'atac. No obstant l'equip hi ha posat ganes!

 

La primera part ha començat ensopida i amb molta igualtat al marcador. 

Els dos cossos tècnics s'han anat posicionant amb diferents tàctiques per intentar avançar-se.  A mesura que els minuts corrien els locals han sumat algun gol més fins arribar al 12-9 de la mitja part. No! Al 13-9 ja que en Miquel Martí ha marcat un golàs de falta amb el temps acabat. 

 

A la represa, ha semblat que presenciàvem un altre partit. Ha començat amb una gran  intensitat per part dels dos equips. Un gol a un bàndol tenia resposta en el camp contrari. Però passats aquests compassos els nostres infantils han tirat vàries pilotes al pal sumat a bones aturades del porter de l'equip contrari que han fet posar els nervis a flor de pell ja que ens trepitjaven els talons. Un temps mort demanat pels tècnics locals ha estat providencial per tornar a serenar el joc i dinar una embranzida final per recuperar l'aventatge al marcador fins al 23-17. 

 

 

Destacar el gran partit del Miquel i del treball de conjunt, tant en defensa com en atac ja que han marcat gol nou jugadors diferents. S'està treballant bé i el progrés és notable! Endavant equip a seguir gaudint i, especialment a seguir aprenent!

 

 

JOAN ORTIN