CADETE MASCULINO "A"  29 - 24  CE MARISTES RUBÍ

EL VILANOVA MARCA LA DIFERÈNCIA AL PRINCIPI I AIXECA EL PEU DEL ACCELERADOR

 

Victòria de l’Hipersimply en un partit fluix dels vilanovins que van tenir prou amb un bon inici i van saber mantenir la renda fins el final sense fer grans esforços ni despesa física.

 

El partit va començar prou bé per als blaus, que tot i no estar del tot fins ni en atac ni en defensa, van fer uns bons 15 minuts inicials on van dominar a plaer als vallesans onze a dos. A partir d’aquest moment, van baixar el ritme, les facilitats que donaven els visitants, van fer creure als vilanovins que el partit seria bufar i fer ampolles fet que va provocar que el Maristes comences a eixugar al diferencia, sobretot als últims deu minuts, on es va arribar amb un tretze a quatre en principi prou clar, però que els Maristes, que no es van rendir,, van continuar eixugant fins els disset a de deu al final dels primers trenta minuts.

 

El descans, no va servir de gaire per esperonar als blaus, tot i fer un parcial de tres a un de sortida, els blaus van tornar a baixar el ritme i es van dedicar a buscar el final del matx. Fent el mínim esforç, van arribar a l’equador del segon temps amb la mateixa renda que havien obtingut al descans, set gols, vint i quatre a disset i van tornar a treure una marxa al partit. Els vallesans ho van continuar intentant, i poc a poc van anar escorçant tant el marcador com la superioritat blava, per arribar al final dels seixanta minuts amb el marcador final de vint i nou a vint i quatre i sortint de la pista amb unes merescudes i millors sensacions que els vilanovins.