AULA 28 - 29  CADETE MASCULINO "B"

 

 

Dissabte passat es va jugar un partit molt emocionant i intens a casa de l’Aula. Els dos clubs, sobretot els jugadors, es mereixien un partit com aquest. Els jugadors d’ambdós clubs frueixen enfrontant-se, i tret de la competitivitat i ganes de guanyar que tots tenen, es respecten com a contrincants.

No va ser un partit fàcil per cap dels dos conjunts, com tampoc ho va ser per les aficions.

Els entrenadors del nostre equip, amb molta vista i professió, sabien molt bé com plantejar el partit. Es va dissenyar una defensa, bloquejant als extrems de l’Aula, que no els va permetre fer el seu joc, tallant la circulació de la pilota que tant bé sap fer l’Aula. I els nostres jugadors varen saber plasmar a la perfecció la tàctica prevista pels seus entrenadors.

Això ens va durar ben bé els 17 primers minuts del partit, i així ho reflectia l’electrònic, que mostrava uns números a favor del Vilanova de 6-9. Fins aquí, el nostre partit el titllaria d’un 10.

A partir d’aquí l’Aula es va anar acostant, tant que el minut 24:40 el partit estava en un empat tècnic (12-13), resultant en un final de primera part de 16-17.

La segona part va ser un partit molt més igualat en el marcador, i ple d’errades per ambdós conjunts, en consonància a la importància del partit que tots teníem interioritzada.

L’Aula, i per primera vegada en el partit, es va posar per sobre en el marcador, deixant l’electrònic a 25-24 en el minut 20:36. I aquí, per fer gaudir l’afició i afegir un punt més d’èpica al resultat final, nosaltres vàrem errar un penal.

Deixeu-me que aquí posi un comentari especial: és en aquests moments on es demostra el creixement d’un equip, on la tensió i el marcador ajustat expliciten la maduració d’aquest conjunt de nois. Era un punt d’inflexió on es podien enfonsar o podien demostrar el perquè són el millor equip d’aquesta lliga. I ho van fer. Ens van donar una lliçó del que és creure en la victòria i lluitar-la fins al final.

Van remuntar el gol en contra i van acabar el partit, on sincerament tots esperàvem el xiulet final, per acabar guanyant 28-29. Final d'infart !!!!

Tots els jugadors varen estar a l’alçada del repte, i sobretot el nostre porter, en Pol Homs, que tot i rebre algun que altre tir “directe” a la cara, va aguantar com el que és, un gran porter.

La única nota negativa del partit va ser la lesió que va patir el nostre jugador Pau, que amb molt mala sort es va fer un esquinç de turmell tot just al minut de sortir a jugar (minut 20 de la primera part) en un moviment de cames desafortunat, que el deixarà fora dels entrenaments i dels partits ben bé unes 3 setmanes. Esperem una ràpida recuperació pel jugador.

L’arbitratge va estar correcte en termes generals. La primera part es varen carregar molt de targetes grogues(3) i dues expulsions al Vilanova, mentre per part de l’Aula i va haver 1 groga per joc, i dues grogues per protestar (per un jugador i per l’entrenador rival). A la segona part l’Aula va rebre 3 expulsions per 2 minuts i nosaltres 1 targeta groga. Com a excepcionalitat en el minut 6:32 de la segona part l’entrenador de l’Aula va ser expulsat amb targeta vermella directe. 

Conclusió : un partit molt esperat per les dues aficions, que s’ha materialitzat en un resultat favorable pel Vilanova i que ens acosta cada cop més cap a la fase per entrar dins del TOP4 i ens consolida a la segona posició de la classificació.

Les estadístiques del partit han sigut : Ivan (7), Pol Alentorn (6), Roger Rovira (5), Iker (4), Gerard (4), Seke (3), Pol Homs 14 parades i 28 gols rebuts.

En veiem, pels que vulgueu disfrutar de bon Handbol, el diumenge 26 a casa en un partit que s’augura divertit contra el Sant Cugat.

 

Som-hi VILA !!!!