CH PARDINYES NEGRE 42-29 CADETE MASCULINO "A"

EL CADETE "A" MEJORA PARTIDO A PARTIDO

 

Bon partit del cadet A de l’Hipersimply tot i caure clarament pel que fa al resultat davant d’un Pardinyes que de guanyar es classificava matemàticament per a la següent ronda i que va sorprendre als blaus durant els primers minuts de partit i al final del primer període.

 

I els blaus, que després d’algunes setmanes on no van ser capaços de fer un bon joc, van sortir a la pista a competir des del minut zero, i ho van fer bé, però es van trobar davant un rival hipermotivat i que va sortir a jugar una final, fet que va provocar que als primers minuts marxessin de forma clara al marcador, 7 a 2 al minut 8. A partir d’aquest moment, els blaus, van reaccionar i van començar a disputar el partit, però la renda era ja prou gran com per poder eixugar-la ràpidament i més davant un bon equip com els lleidatans, però poc a poc, la diferència que es va veure durant els primers minuts, ja no augmentava amb tanta facilitat. L’esforç dels blaus per redreçar la situació va passar factura, més física que anímica, als últims minuts del primer període, i els del segrià ho van aprofitar per eixamplar encara més la diferencia per anar al descans amb un clar 22 a 11.

 

Els segon període va començar amb un Pardinyes disposat a no deixar entrar als vilanovins al partit, sense baixar el ritme ni en atac ni en defensa, aquesta vegada però, els blaus si van saber sobreposar-se a l’hipermotivació del rival i van fer uns segons trenta minuts excel·lents. Durant bona part del període, els parcial el dominaren els vilanovins, que van demostrar, tant al rival com a sí mateixos, que no eren tant inferiors com el marcador podia indicar i es van veure un partit competit i molt maco per part dels dos equips. Però, l’esforç dels vilanovins va passar factura, que a més havien viatjat minvats d’efectius per baixes d’última hora i que van patir la lesió d’un dels nois al segon temps i el cansament va arribar, però, aquest cop sí, els nois van saber lluitar i competir fins el minut 60, marxant de terres lleidatanes amb retrobades bones sensacions que havien mancat durant les últimes setmanes.