INFANTIL "B"  39 - 9  CH CASTELLBISBAL

VICTÒRIA BALSÀMICA

 

 

En aquesta jornada  de la lliga del Consell Esportiu s’enfrontaren el  CH VNG i CH CASTELLBISBAL, amb un marcador de 39 a 9.

Cal assenyalar que el CH Castellbisbal, és un dels equips més febles físicament i  insipient en l’aspecte  tècnic i tàctic, però malgrat això, cal aplaudir-los per la seva actitud  de lluita i perseverança front la superioritat vilanovina, no defallint en el seu afany de competir, tot un exemple del qual cal prendre nota.

A diferencia de la setmana anterior l’equip va sortir amb una actitud diferent, i des de  l’inici van anar a per totes, aconseguint ràpidament  una folgada renta de gols, fonamentada en una sòlida i consistent defensa. En atac, el vilanovins també imposaren la seva superioritat física i tècnica, assolint el millor tanteig en una part, 19 a 4.

La segona part va ser calcada a la primera, on els vilanovins no van concedir cap treva al seu rival, exhibint una faceta poc habitual en el seu joc, el contraatac, gracies  a la percuden  defensa sobre la circulació adversària i l’altíssima eficàcia de la  porteria, demostrant el progrés tècnic i tàctic de l’equip.

 

Malgrat la contundent victòria no ens hem de deixar portar per la eufòria, es van corregir alguns defectes que van provocar la derrota de la darrera jornada, però d’altres continuen palesos,  ja que l’equip porta varies jornades jugant de manera massa individualitzada, oblidant que el handbol és un joc col·lectiu, entestant-se  en jugar contínuament  pel centre, prescindint de la possibilitat d’atacar  pels extrems o  el pivot, essent vital esmenar-ho per poder competir davant equips de major entitat.