LICEO FRANCÉS  20-26  CADETE MASCULINO "B"

PARTIT MÉS COMPLICAT DE L'ESPERAT

 

 

El partit contra el Liceu Francès del passat dissabte es va desenvolupar un pèl més complicat de l’esperat.

L’equip està amb dues baixes de jugadors que, vulguis que no, es noten.

Fins al minut 2’ no es va anotar el primer gol per part del Vilanova, i fins el minut 4’ el Liceu no va anotar el seu primer gol.

Passats els primers 10 minuts el marcador no era favorable al Vilanova, moment en el que perdíem 4-3. Un marcador que en cap moment reflectia la posició d’ambdós equips, ja que els separaven 18 punts en la classificació. 

El marcador va seguir sent ajustat, tant que al minut 16’ de la primera part l’electrònic estava empatat 5-5. A partir d’aquest moment el partit va seguir amb aquesta tònica fins el minut 23’, en el qual el resultat era 10-9 favorable al Liceu. Va ser en aquest moment en que el Vilanova va aconseguir un parcial de 0-4, deixant un resultat final en la primera part de 10-13, decantant el partit a favor nostre.

La segona part va continuar sent irregular, deixant uns marcadors parcials de 13-16 al minut 8’, 15-18 al minut 13’ i 18-22 en el minut 20’. En aquesta segona part vàrem tenir diverses expulsions i targetes grogues, que en cap cas reflectien de debò el que estava passant al camp.

A partir del minut 20’ vàrem aconseguir fer un parcial de 2-4, que deixava el resultat final en un marcador de 20-26 favorable al nostre equip.

Tot i les baixes, els jugadors que no sempre són titulars varen saber donar la talla, remarcant el joc i les ganes que hi va posar en Ryan, marcant finalment 5 gols molt apreciats, la defensa ferotge que va executar l’Àlex, i la força que en Roger Jose hi va posar. També m’agradaria comentar la gran feina que està fent en els ultims partits el nostre pivot Iker, que més que jugar a handbol sembla que estigui ballant una coreografia perfecte, fent uns moviments i uns gols que fan de debó que et caigui “la baba”. Ivan, Seke, Gerard, Roger Rovira i el nostre fantàstic porter Pol Homs com sempre, a tope !!!

L’arbitratge, tot i el resultat favorable al Vilanova, no va estar al nivell necessari. Amb molt poca vista l’àrbitre va explicitar massa la seva amistat amb l’equip del Liceu abans, durant, i després del partit, cosa que possiblement li va complicar el partit, fent unes valoracions de faltes i sancions poc equànime. Tant és així, que al final del partit fins i tot va marxar duent l’equipació del xandall del Liceu. La federació hauria de mirar una mica més de no posar en un compromís als àrbitres, ja que si estan vinculats a un equip seria bo que no participessin en el seu arbitratge.

Conclusió : un partit que hauria d’haver estat de tràmit, se’ns podria haver complicat. Feina feta i a seguir.

Les estadístiques del partit han sigut : Ivan (6), Ryan (5), Seke (4), Roger Rovira (3), Gerard (3), Iker (3), Alex (2), Pol Homs 10 parades i 20 gols rebuts.

 

Som-hi VILA !!!!