INFANTIL  "B"  16-21  SAFA GAVÀ

PARTIT MARCAT PER LAS LESIONS

 

 

En aquesta jornada  de la lliga del Consell Esportiu s’enfrontaren el CHVNG, i l’Escola SAFA Gavà. amb un marcador final de 16 a 21.

L’escola SAFA Gavà possiblement sigui un dels equips millors equilibrats en l’aspecte físic, tècnic i tàctic de la lliga del Consell. Tots dos equips afrontaven el partit amb moltes baixes, els visitants es presentaven només amb un jugador de recanvi, mentre que  els vilanovins  amb una plantilla  molt més extensa, aquestes absències no els  afectava des de el punt de vista numèric, però sí  i molt del posicional.

El SAFA Gavà venia amb la lliçó ben apresa  del partit jugat a la seva pista, on la bona defensa i l’encertat atac dels vilanovins els  sorprengueren  amb un incisiu parcial de 1 a 5. Aquesta vegada van ser l’inrevés, els gavanencs ràpidament es van escapolir en el marcador, degut a la seva asfixiant defensa sis zero i la magnifica actuació del seu porter,  que aturava una vegada sí i una altra també els tirs dels locals en les poques vegades que aconseguien penetrar la defensa visitant, provocaren un tanteig inicial de 1 a 4.

Els vilanovins sortiren amb una valenta defensa avançada tres-tres on els jugadors més alts defenien per davant, però va ser molt bé interpretada pels visitants, desplaçant als seus millors efectius als extrems generant superioritats que acabaven  en gols fàcils.  

Els locals ajustaren la defensa, amb un gran desplegament físic que juntament d’una millora ostensible del seu  atac, provocaren  l’escurçament del marcador, però la fatídica  lesió  de l’únic porter dels vilanovins, va fer que es cobrís  la baixa amb jugador de camp gens habituat a aquesta posició, provocant una nova estirada en el marcador per part dels visitants, davant la fragilitat de la porteria. 

El retorn del porter local, malgrat el dolor, va fer que els vilanovins retallessin la distancia, fins hi tot tenint l’oportunitat d’empatar aquesta primera part, però quan erres el teu postrem atac per igualar i el rival fructifica el seu, a la darrera jugada, passes d’igualar a perdre de dos,  a sota a la conclusió, finalitzant  amb un marcador de 11 a 13.  

La segona part  malgrat que les estadístiques reflecteixen un tanteig de 5 a 8  pels visitants,  cal assenyalar que va ser més igualada del que refereix el marcador. 

Els vilanovins en aquesta segona part van millorar molt en defensa, defenent  amb un aferrissat  sis zero, minvant contundentment la suma de gols del rival. 

Els visitants es van mantenir dins el partit per l’habilitat tàctica d’un dels seus jugadors, que intercanviava les posicions en atac per imposar la seva notòria  superioritat física  davant el seu defensor, corretegin-se aquesta situació amb un encertat canvi, posicionant els vilanovins a un jugador de més envergadura. 

Però la nova lesió del porter, que ja no es va incorporar més al partit,  i el predicible atac local,  mol estàtic i centrat,  va truncar  les serioses opcions que existien  fins a aleshores de victòria, malgrat això, les ganes del nois els van dur a tenir possibilitats d’empatar el partit a les acaballes del mateix, jugant-s’ho el tot o res  amb una desesperada defensa individual per tota la pista, que va ser infructuosa, provocant un immerescut eixamplament al marcador de dos gols més, finalitzant el partit amb un exagerat 16 a 21, pels mèrits d’un i d’altres.

Es pot guanyar o perdre  en funció de moltes circumstàncies, però quan es juga amb aquestes ganes i amb aquesta actitud, només cal aplaudir-los i sentir-nos orgullosos d’ells. 

 

 

Josep Miquel