CADETE MASCULINO "A" 29-26 CH SANT LLORENÇ SANT FELIU

MOLT BONA SEGONA MEITAT, REMONTADA I VICTÒRIA

 

Debut del cadet A a la copa amb victòria en un partit on de nou els blaus, van fer una primera part per sota de les seves possibilitats però que es van saber recuperar en el segon període on van dominar de forma molt més clara del que diu el resultat final.

 

I de nou els blaus van fer una sortida dolenta al partit, lents, porucs, sense contundència en defensa i sense idees en atac i els de Sant Feliu ho van saber aprofitar per dominar des dels primers compassos del partit. Els canvis tampoc aportaven el que es necessitava per redreçar la situació, ni tant sols el temps mort demanat pels tècnics del conjunt blau, va fer que canviés la dinàmica del partit on fins i tot els vilanovins van arribar a anar sis gols per sota al marcador. Només ens els últims minuts, un punt de rauxa va fer que el marcador només fos 10 a 14 a favor dels visitants.

 

Però tot va canviar a la segona meitat. Els blaus sí van sortir com ho saben fer, intensos i contundents en defensa, sortint ràpidament a la contra i efectius en atac i amb un parcial de 4 a 0 van posar la por al cos als visitants. El temps mort obligat per els dels Baix Llobregat, no va evitar que els blaus acabessin donant la volta al marcador i partir del minut 10, ja no van deixar de manar, tant en el joc com al lluminós. Els blaus van saber controlar al rival fins el final del matx, i només un excés de precipitació en els últims minuts, van fer que el resultat no fos més ampli a favor dels blaus.

 

JUANJO