CADETE MASCULINO "B" 23-31 H LES FRANQUESES

Derrota contra el millor

 

 

Estem jugant la segona fase per la clasificació del TOP 4, i això es nota. Estem jugant contra equips que no permeten ni un error ni una distracció.

Avui hem vist jugar dos partits, on la única constant ha sigut la bona defensa que hem fet durant tot el partit. No us deixeu enlluernar pel marcador final. S’ha jugat molt seriosament en defensa, i en atac hem comès errades i hem estabellat moltes pilotes contra un gran porter.

Anem a pams.

La primera part ha finalitzat en un marcador de 12-12. Tota la primera part ha sigut un constant d’empats en el marcador. Al minut 12 hem aconseguit posar-nos fins i tot un gol per davant, amb un marcador 5-4 al nostre favor. A partir d’aquí ha vingut un parcial de 1-5 per l’equip visitant, deixant un marcador al minut 20 de 6-9 a favor de l’equip visitant. Però aquest tram el parcial ha estat favorable al Vilanova, fent un parcial de 6-3 que ha deixat un electrònic al final de la primera part de 12-12. I fins aquí un partit.

La segona part ha sigut molt diferent. Hem arrancat aquesta part amb un Franqueses molt enxufat, potser pel respecte que despertem entre tots els equips contra els que juguem, no en va tots són de segon any i es sorprenen quan veuen un equip amb el nostre nivell i que som de primer any. I quan es posen les piles es nota.

Al minut 3:24 de la segona part el Franqueses ens ha “facturat” un parcial de 0-3, deixant un marcador de 12-15, avantatge en el marcador que ja no hem pogut recuperar en tota la segona part, tret de que al minut 6:46 ens hem posat a 2 gols, amb un marcador de 15-17. I a partir d’aquí el Franqueses ens ha passat per sobre. Han fet un parcial de 2-6 i en el minut 15 de la segona part el marcador reflexava un “ja definitiu” 17-23. D’aquí fins al final ens han “col.locat” un parcial de 6-8, deixant un marcador final de 23-31.

Tot i que el marcador reflexa 31 gols en contra, la nostra defensa ha estat molt ordenada i ha sigut el millor del nostre equip. Molts dels gols contraris han sigut en contratac, gols ràpids de jugadors que tenen un any més d’experiència que els nostres campions.

I voldria fer enfasi en les paraules “nostres campions”. Aquest nois que conformen l’equip del Cadet B del Vilanova, junt amb els seus entrenadors no tenen preu. Estan fent un esforç aquest final de temporada, on l’estat físic i anímic no ens és favorable. I no ho intenten, ho fan amb totes les seves forces. Però som humans i tenim certs límits. Aquest nois els sobrepasen i això els dona una cualificació de 10.

Pel que fa a l’arbitratge ha estat desigual, però molt millor que en anteriors partits.

Conclusió : un partit difícil contra un equip molt fort, on ens hi hem deixat la pell, però on la física demostra la seva contundència.

Les estadístiques del partit han sigut : Ivan (11), Seke (7), Roger Rovira (1), Iker (1), Albert (1), Roger Hurtado (2), Pol Homs 8 parades 31 gols rebut

En veiem, pels que vulgueu disfrutar de bon handbol, el proper partit a casa del Castelldefels.

 

Som-hi VILA !!!!