infantil masculino "A" 26-21 H RIBES

Primer partit de la Copa i victòria dels nostres valents jugadors.

 

 

El partit es mostrava interessant i prometia ser vibrant. No només per l'esportiva rivalitat de les dues viles veïnes, sinó també per la previsible igualtat. I va ser així. Durant tota la primera meitat es va viure un partit ben empatat. Els nostres van començar marcant i defensant bé! No obstant algunes imprecisons en atac van ser ben aprofitades pels rivals. Cal destacar que en Gerard va fer bones parades que va evitar que el Ribes es desmarqués al marcador.

 

Semblava que arribaríem amb empat al marcador però una jugada d'estratègia molt ben plantejada per en Gerard, el nostre entrenador i ben executada pels nois va fer pujar un parcial 3-0 que va ser la clau del partit. I així vam arribar 15-12 a la mitja part. 

 

A la represa l'equip va començar bé i creient en la victòria marxant fins a 5 gols per davant. No obstant, els blaus es van anar confiant i els visitants van posar-se a un sol gol de diferència. Aquí va ser ben important les aturades de l'Erol, que fins i tot va parar un penal. Al final van recuperar el bon joc fins a posar-se als 26-21 quan l'àrbitre va xiular l'acabament del partit. 

 

Bones sensacions tot i que cal seguir treballant de valent. Ànim equip en aquesta recta final de temporada!

 

Escribir comentario

Comentarios: 1