CH VILA-SECA 24-37 INFANTIL MASCULINO

PARTIT HOMENATGE AL LESIONAT PAU MINGUET

 

 

L'equip ha fet pinya per un dels companys: en Pau M s'ha lesionat aquesta setmana  en el darrer entrenament i la pròpia iniciativa dels jugadors ha estat ben bonica: han fet una pancarta i unes samarretea on hi han escrit la frase: ànim Pau. 

Amb aquestes bones vibracions ha començat el partit després d'una foto que demostra que són un gran equip esportiu però sobretot un gran equip humà. 

 

La primera part ha estat més igualada. L'equip hi ha posat ganes però s'ha trobat amb un rival que hi ha posat resistència. Dos jugadors rivals marcaven la diferència i anaven trepitjant els talons als nostres infantils. Però cap al minut 17 en Miquel ha fet tres gols seguits en bones jugades d'equip i s'han pogut enlairar en el marcador. S'ha arribat a la mitja part amb un 14-20 que donava tranquil.litat als de l'Hipersimply. 

 

L'inici de la segona part ha estat més esbogerrat. S'han perdut pilotes i mostràvem imprecisió en les pasades i en defensa. Però de cop i volta hi han posat més intensitat i unes bones aturades de l'Erol, que avui estrenava look amb una cinta blanca al cap, ha fet que l'equip es distanciés en el marcador. 

Al final hi ha hagut una jugada que tots esperàvem : que un porter marqués un gol. Així la cinta al cap de l'Erol ha estat talismà i ha aconseguit marcar el gol 37. Ells s'han quedat en 24. Un bon partit, un rival que ha lluitat bé i amb ganes, l'equip provant coses noves per seguir aprenenent! Però tot això amb un gran valor afegit: companyerisme i fer pinya quan algun company es lesiona i té 5 setmanes per endavant de recuperació. Per això avui la crònica acaba amb un clam conjunt: ÀNIM PAU!

 

I afegim els gols i la relació de jugadors:

 

Felicitats equip! Avui heu marcat tots menys un dels porters. En el proper esperem que en Roger i en Gerard també marquin!

 

Gols al llarg del partit:

1. Enric

2. Jan

3. David

4. Jan 

5. Miquel

6. Pau Carbonell

7. David

8. Jan

9. Pau O. 

10. Adrià

11. Miquel

12. Miquel

13. Ander

14. Adrià

15. Arnau

16. Miquel

17. Enric

18. Miquel

19. Miquel

20. Enric

21. David

22. David

23. Joan

24. Joan

25. Enric

26. Enric

27. David

28. David

29. Pau O

30. Joan

31. Joan

32. David

33. Miquel

34. Jan

35. Ander

36. Roger

37. Erol !!!

 

 

Som-hi equip!