CADETE MASCULINO 78

PARTIT VIBRANT I EMOCIONANT. REMONTADA ESPECTACULAR

AMISTÓS AMB EL TARRAGONA

El passat dissabte dia 9 de setembre el nou equip del Cadel 78 es va desplaçar cap a Tarragona per jugar un partit amistós contra el Tarragona Handbol Club. 

 

El partit va començar de manera molt favorable pels nostres jugadors posant-se al marcador un 0-4. El nou equip mostrava ganes i un bon equilibri en atac i en defensa. En els primers compassos del joc van portar el ritme del partit amb ganes posant-se 2 a 7. No obstant el locals van anar retallant distàncies mostrant-se ferms en defensa i amb el bon atac, especialment d’un dels seus jugadors. Aquesta reacció dels de Tarragona va provocar que l’equip es paralitzés i s’invertís el signe del partit arribant 15 a 10 a la mitja part. Els de Tarragona havien fet un parcial de 7-0. 

 

S’esperava una reacció dels nostres cadets a la represa però van ser els locals qui van tornar a posar un parcial de 7-0. Posant el partit molt difícil. Tot i això els nostres valents i decidits jugadors, orientats magistralment pel nostre entrenador, en Gerard, van començar a posar-hi moltes ganes. De cop i volta semblava que estàvem en un altre partit! Bones jugades i una defensa molt ben plantejada van fer possible seguir fent pujar gols al nostre marcador. Fins i tot un gol de l’Erol! Quan faltava un minut vam empatar el partit. I ja ens donàvem per satisfets amb aquest resultat quan l’equip va aconseguir que els contraris no marquessin en els darrers compassos de joc i van aprofitar marcar un gol en un contratac fent pujar el 24-25 definitiu. Felicitats nois i equip per creure en la remuntada! 

 

Un partit vibrant i emocionant. L’equip ho va donar tot! És un equip jove que ha de seguir creixent. En un primer partit amistós han demostrat equilibri i ganes de millorar. Partits com aquests fan viure amb passió l’handbol. Tan de bo tinguem molts partits com aquest!

 

 

Gràcies equip pel vostre esforç. Gràcies equip tècnic per la vostra perseverança i per tota la formació rebuda aquest estiu que de ben segur revertirà en positiu en l’equip! Som-hi Vilaaaaaa!

 

JOAN ORTÍN