CH Pardinyes - Ch Vilanova Hipersimply 30-35 ( CM A)

Primer partit a 1.era Catalana (CADET A VNG-PARDINYES)

 

No voldria començar aquesta crònica sense deixar palès el gran esforç i sacrifici, tant de jugadors com de l’equip tècnic, que ens han portat enguany a jugar la 1.era Catalana. Som el primer Cadet del VNG que assoleix aquesta categoria.

 

Els entrenadors varen agafar el gran repte d’inici de temporada de portar aquest equip a jugar les fases per la classificació a 1.era catalana. Era un territori per explorar, i amb el bon encert del cos tècnic, el recolzament del club, i l’esforç dels nostres jugadors (no en va són ells els que salten, reben cops, tiren i marquen els gols) s’ha aconseguit aquesta fita meravellosa i il·lusionadora en que estem ara immersos.

 

Això s’ha aconseguit gràcies al treball de temporades anteriors on s’han treballat molts aspectes què, més enllà de buscar el resultat a curt, estaven orientats a formar un equip. I s’ha aconseguit. No puc estar-me de comentar una cosa : hi ha una persona que enguany no ens podrà acompanyar, però que va treballar, i molt, per tal que poguéssim estar aquí. Moltes gràcies, espero que estiguis on estiguis ens vegis i frueixis com el que més del que estem fent.

 

Serà una temporada dura, però veuràs que els teus nens, els teus porters, ho donaran tot per estar al nivell.

 

Aquest equip respon als reptes, els afronta sense por, els entoma i els supera. Amb aquesta introducció voldria expressar el reconeixement a tots els integrants d’aquesta família que anomenem “Cadet A Handbol VNG”.

 

I no voldria, per que també és de justícia, reconèixer l’esforç dels que no juguem, no decidim tàctiques, no suem entrenant, però que sempre hi som donant recolzament a aquest equip. I ara anem a parlar del partit : va ser una victòria merescuda però no gens fàcil.

 

La primera part va ser d’un clar domini del VNG, estant sempre per davant en el marcador, sempre amb diferències de 2 o 3 gols, fins al final de la primera part, on a 2 minuts del final estavem empatats a 15 gols. Finalment la primera part del partit va acabar amb un electrònic on es reflectia un resultat molt ajustat, acabant en un 15-16 a favor nostre. Es podria dir que no vàrem tenir el nostre millor joc, però es va control·lar el partit. En la primera part hi varen haver poques incidències, amb dues grogues per cada equip.

 

La segona part va ser un pèl més moguda. En el minut 4 teniem una diferència de 2 gols a favor, diferència que vàrem perdre 33 segons després per tenir un electrònic empatat a 19. A partir d’aquest moment l‘equip va saber reaccionar i sempre vàrem estar per sobre en el marcador, amb diferències sostingudes de 2 i 3 gols, fins arribar al minut 22 de la segona part amb 5 gols a favor. A partir d’aquest moment aquesta diferència va ser la que va quedar reflectida com a resultat final de 30-35. Cal esmentar que als minuts 19 i 22 a l’equip del Pardinyes els van expulsar amb 2 minuts a dos jugadors.

 

Expulsions merescudes segurament per la impotència de voler lluitar amb una defensa i un atac que es varen mostrar molt efectius per part del VNG. Les estadístiques del partit varen ser : Ivan (7), Pol Alentorn (6), Roger Rovira (5), Gerard (4), Iker-Guerau-Pau (3), Miquel-Ryan (2). Pel que fa als nostres porters, Pol Homs 7 parades i Erol 5 parades.

 

Jaume Batlle i Ferrer.